מלאו את הפרטים ותקבלו קוד גישה אישי ואת קישור ההורדה. הקוד נקשר למחשב אחד בהפעלה הראשונה של המשחק.
הפרטים נשמרים אצלנו כדי לנהל את רשימת המשתמשים ולשלוח עדכוני גרסה בלבד.